Πιέζει ο Γκιγιέρμε, αποφασίζει η Λα Κορούνια
Μπορεί να έχει... τραβήξει αρκετές ημέρες η περίπτωση του Γκιγιέρμε, αλλά είναι ξεκάθαρα ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση που θέλει να καλύψει στο ρόστερ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως σύμμαχο και την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Για αυτό και ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του πιέζει τους Ισπανούς να πουν το «ναι» στην πρόταση που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά.
Είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν τελειώσει το θέμα σύντομα, ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλες λύσεις και σε ένα ενδεχόμενο «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Ελλάδα ο Γκιγιέρμε, ζήτησε από τη διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχει καταθέσει ο Θρύλος.
Όπως γράψαμε και τη Δευτέρα, το θέμα του Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό θα τελειώσει σύντομα είτε θετικά είτε αρνητικά για την ομάδα, καθώς και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν με τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.









