ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτσι ονειρεύεστε τις καλές διαιτησίες;

Έτσι ονειρεύεστε τις καλές διαιτησίες;

Τελικά το πήραμε όλοι το... μήνυμα! Πώς ονειρεύονται στην ΑΕΚ τις καλές διαιτησίες! Όπως αυτή στο Καυτανζόγλειο από τον Σπάθα. Από καθαρή τύχη ο Βάργκας της ΑΕΚ δεν "έκοψε" την μπάλα στον Μοντέιρο του Ηρακλή, στο 51ο λεπτό. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ "κλάδεψε" με τα δύο πόδια τον παίκτη του Ηρακλή, "κλειδώνοντας" ανάμεσά τους, το πόδι του νεοφερμένου παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Φάση που ήταν ορισμός της αποβολής. Για επικίνδυνο παιχνίδι για τη σωματική ακεραιότητα του παίκτη του Ηρακλή, για βίαιο μαρκάρισμα, για ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε για μια ανάλογη φάση. Ο Πογιέτ που είχε καταλάβει ότι θα τον "έχανε" σύντομα τον Βάργκας γιατί έδειχνε ικανός για ανάλογα μαρκαρίσματα και στη συνέχεια, τον αντικατέστησε 6 λεπτά αργότερα. Αφού τη γλίτωσε στο 51’, τον έβγαλε στο 57’ από το ματς.

Διότι ο παίκτης της ΑΕΚ πήρε μόνο κίτρινη κάρτα. Μια εβδομάδα νωρίτερα, στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Καλογερόπουλος είχε χαρίσει την αποβολή στον Ζικουλίνι για βίαιο μαρκάρισμα από πίσω στον Κασάμι, αλλά και για "εγκληματικό" φάουλ με τις τάπες του Ντίντακ στον Ντουρμάζ!

Μάλλον έτσι βλέπουν στην ΑΕΚ τις καλές διαιτησίες. Να χτυπούν όπως να ‘ναι τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές και οι ρέφερει να βγάζουν κίτρινες αντί για κόκκινες κάρτες. Αυτό θα πει... εξυγίανση τελικά, εεε;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ