ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να την αιφνιδιάσει...

Να την αιφνιδιάσει...

Αντίστροφα μετράει, πλέον, ο Ολυμπιακός για το πρώτο ματς με την Μπέρνλι (23/8), στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη φάση των πλέι οφ του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα και καθημερινά τα δίνουν όλα στο Ρέντη, προκειμένου να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι.

Όσον αφορά στην αγγλική ομάδα, η οποία το απόγευμα της Κυριακής γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα με 3-1 από την Γουότφορντ, σίγουρα διαθέτει το ρόστερ και την ποιότητα με τη δυναμική της να είναι υψηλή. Ωστόσο, χωρίς καμία αμφιβολία, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Θρύλο, που μπορεί να «χτυπήσει» τις αδυναμίες της και να πάρει την νίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την είσοδό του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ένα από τα στοιχεία, λοιπόν, όπου ξεχώρισαν στο παιχνίδι της προσεχούς αντιπάλου των Πειραιωτών με την Γουότφορντ, είναι ότι έδειξε κάποιες στιγμές να χάνει τη συγκέντρωσή της. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι δέχθηκε δύο τέρματα με την έναρξη κάθε ημιχρόνου. Στο 3’ και στο 48, για την ακρίβεια.

Εκεί ακριβώς πρέπει να εστιάσει και ο Ολυμπιακός. Να μπει, δηλαδή, δυνατά στην αναμέτρηση και σε συνδυασμό με τον κόσμο που θα έχει κατακλύσει τον Ναό, δημιουργώντας «καυτή» ατμόσφαιρα, να αιφνιδιάσει την Μπέρνλι και να καταφέρει να σκοράρει.

Ένα τέρμα που αν επιτευχθεί, χωρίς καμία αμφιβολία μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ