ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Μεγάλες φιλοδοξίες να φτάσουμε μακριά"

Ικανοποιημένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League εμφανίστηκε μετά τη λήξη του ματς με την Μπέρνλι ο Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην αυτοθυσία των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας παράλληλα ότι στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση.

«Η πρόκριση είναι αυτό που θέλαμε και για αυτό προσπαθούσαμε. Τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα ήταν δύσκολα. Μετά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο όσον αφορά της τελικές προσπάθειες. Κάναμε μια αυτοθυσία στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα είναι η πρόκριση», ανέφερε αρχικά ο Μαρτίνς.

Και συνέχισε, υποστηρίζοντας πως: «Είναι μια διοργάνωση που στην οποία υπάρχουν ομάδες που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ συνήθως. Είναι μεγάλο το επίπεδο αλλά εμείς όμως έχουμε πολλές και μεγάλες φιλοδοξίες για να φτάσουμε μακριά. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής».

Από εκεί και πέρα, ο 48χρονος κόουτς των Πειραιωτών δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για τις μεταγραφικές κινήσεις και τους παίκτες που βρίσκονται στο προσκήνιο, λέγοντας πως είναι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του και την προσπάθειά τους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ