ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γιάγια Τουρέ και όχι μόνο...

Γιάγια Τουρέ και όχι μόνο...
Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Ο πρώτος στόχος ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τον Ολυμπιακό και φυσικά δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League! Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν το εμπόδιο και της Μπέρνλι και κατάφεραν να φτάσουν στους ομίλους της διοργάνωσης, φέρνοντας εις πέρας τον πρώτο στόχο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μετά από την πρόκριση του Θρύλου στους ομίλους, ακολουθούν τα... ωραία! Απ' αυτά που αρέσουν και στον κόσμο αρκετά την περίοδο του καλοκαιριού. Δεν έχουν μείνει πολλά περιθώρια για μεταγραφικές κινήσεις, ενώ και η ομάδα δείχνει ότι θέλει κάποιες... πινελιές!

Μόνο που όπως όλα δείχνουν αυτές οι «πινελιές» θα κοστίζουν... μερικά εκατομμύρια ευρώ και τα ονόματά τους είναι τέτοια που προκαλούν ντελίριο στον κόσμο!

Ήδη η περίπτωση του Γιάγια Τουρέ είναι τέτοια που έχει κάνει τον κόσμο να κανονίζει το πρόγραμμά του για... αεροδρόμιο! Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη θέση μέχρι τώρα αναφορικά με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, αλλά τόσο ο μάνατζέρ του όσο και οι Άγγλοι επιμένουν ότι θα φορέσει και πάλι τα «ερυθρόλευκων»...

Και με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού! Οι ξένοι έγραψαν για πρόταση των «ερυθρόλευκων» στον Κουαρέσμα και αμέσως στα social media έγινε... χαμός.

Οι Πειραιώτες όπως φαίνεται θα ψαχτούν για έναν εξτρέμ, αλλά θέμα Κουαρέσμα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, παρά τα δημοσιεύματα των Τούρκων.

Δεν μένει παρά να υπάρξει λίγη υπομονή και όπως φαίνεται όλα θα γίνουν μέσα σε πολύ μικρό χρόνικο διάστημα, αν δεν έχουν ήδη δρομολογηθεί οι εξελίξεις από τον Ολυμπιακό...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ