"Πήραμε την πρόκριση, ήταν πολύ σημαντικό"
Στη σημασία της πρόκρισης, παρά τις όποιες δυσκολίες υπήρξαν χθες, στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης, μιλώντας στο Olympiacos TV μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα με την Μπέρνλι. «Παίζαμε με μία αγγλική ομάδα, δυσκολευτήκαμε πολύ, αλλά τελικά πήραμε την πρόκριση, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράραμε κιόλας, ήμασταν καλοί, κάνουμε καλή δουλειά, φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είμαστε μία ομάδα. Ο προπονητής μας δουλεύει πάρα πολύ καλά και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.
Για το άγχος που υπήρχε και αν βοήθησε το γκολ που πέτυχε ο Ποντένσε: «Εννοείται, γιατί είχαμε ένα ρευστό προβάδισμα. Η Μπέρνλι μας πίεσε, παρ’ όλα αυτά αντεπεξήλθαμε, προηγηθήκαμε στο σκορ και μας έφυγε ένα βάρος που είχαμε».
Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σημαντικό πολύ. Στόχος μας είναι εξαρχής το πρωτάθλημα, δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε έναν βαθμό μέσα στο γήπεδό μας, στο Καραϊσκάκη, πάμε για το 2/2. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας».







