Κανένα πρόβλημα με Μπουχαλάκη

Κανένα πρόβλημα με Μπουχαλάκη

Δεν ήταν λίγες οι φορές στο ματς της Εθνικής με την Εσθονία που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πρέπει να περίμεναν πως και πως αντιδράσεις παικτών της ομάδας που ήταν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Τόσο ο Κώστας Φορτούνης, όσο και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης υπήρξαν στιγμές που έδειξαν να έχουν τραυματιστεί στο παιχνίδι και σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν θα το ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι».

Μάλιστα ο Φορτούνης στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να πονάει αρκετά μετά από μία κλωτσιά που δέχτηκε, αλλά ευτυχώς μετά από ώρα σηκώθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, κουτσαίνοντας όμως, και μπήκε ξανά στο ματς δείχνοντας ότι δεν είχε κάτι το σοβαρό.

Όλα καλά και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς, αλλά σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γιατροί της Εθνικής μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Εσθονία ο μέσος του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό, αλλά είχε κάτι κράμπες και για αυτό προτιμήθηκε να αντικατασταθεί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ