ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, δείξε τι σημαίνει Πειραιάς...

Θρύλε, δείξε τι σημαίνει Πειραιάς...

Το ευρωπαϊκό του κοστούμι θα φορέσει, ξανά, ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (20/9, 22:00) θα υποδεχθεί τη Μπέτις, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Άπαντες στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα, όντας αποφασισμένοι και έτοιμοι να πάρουν τη νίκη στο Ναό, κάνοντας το 1/1 στη διοργάνωση. Και, παράλληλα, το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Φυσικά, όπως είναι γνωστό και… δεδομένο, ο Θρύλος θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του, τον δωδέκατο και πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας, που θα γεμίσει ασφυκτικά το φαληρικό γήπεδο. Και θα δημιουργήσει, όπως συνηθίζει, φανταστική ατμόσφαιρα, ωθώντας τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πέραν όλων των άλλων, φυσικά, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να δείξουν ψυχή, τσαμπουκά και πάθος για να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς επί της ομάδας του Κίκε Σετιέν. Στοιχεία που έχει βγάλει η ομάδα σε όλα τα φετινά παιχνίδια που έχει δώσει.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Θρύλου αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Σα, Ελαμπντελαουϊ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Χασάν, Γκερέρο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ