ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η REPLAY συνεχίζει να ντύνει τον Ολυμπιακό

Η REPLAY συνεχίζει να ντύνει τον Ολυμπιακό

Την επίσημη ενδυμασία REPLAY σε μία ξεχωριστή τελετή στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη παρέλαβε πριν από μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός. Θυμίζουμε, η REPLAY συνεχίζει, για τρίτη χρονιά, να είναι ο Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικής Ενδυμασίας του Θρύλου και των στελεχών της με ανανεωμένο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ομάδα παρέλαβε την Επίσημη Ενδυμασία REPLAY σε μία ξεχωριστή τελετή στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, στο Ρέντη.

Με ανανεωμένο συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2020, η REPLAY συνεχίζει, για τρίτη χρονιά, να είναι ο Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικής Ενδυμασίας της ομάδας του Ολυμπιακού και των στελεχών της.

Η REPLAY καλωσόρισε τους παίκτες, παλαιούς και νέους, και παρέδωσε, για μια ακόμη χρονιά, την επίσημη ενδυμασία στην ομάδα, σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στο Προπονητικό Κέντρο τουΟλυμπιακού στο Ρέντη, με όλους τους παίκτες, το προπονητικό team και με την παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Κάθε επίσημη εμφάνιση των παικτών και στελεχών της ομάδας, εντός και εκτός συνόρων, για όλη την διάρκεια της αθλητικής σεζόν 2018-19, θα έχει την υπογραφή ποιότητας του “κόκκινου” brand της REPLAY, με τις ιδιαίτερες κόκκινες λεπτομέρειες που θα την κάνουν να ξεχωρίζει.

Αποκλειστικά ραμμένη στην Ιταλία, η επίσημη ενδυμασία περιλαμβάνει κοστούμι, πουκάμισο, γραβάτα, ζώνη και παπούτσια, με τη μοναδική ταυτότητα και το ξεχωριστό design REPLAY. Τα Blue navy κοστούμια με κόκκινη φόδρα και κόκκινο μαντίλι δίνουν έναν επίσημο τόνο στην εμφάνιση της ομάδας. Συνοδευτικές λεπτομέρειες με έντονο χαρακτήρα είναι η κόκκινη γραβάτα και το χαρακτηριστικό μονόγραμμα R στο πέτο, ενώ τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα παπούτσια ολοκληρώνουν το σύνολο με την κόκκινη υπογραφή Replay στο πίσω μέρος.

Επιπλέον, η ομάδα φωτογραφήθηκε φορώντας την casual ενδυμασία Replay, που ντύνει την ομάδα στους εντός συνόρων αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και η οποία αποτελείται από λευκό πόλο ή denim πουκάμισο, και Replay Jean παντελόνι από την πρωτοποριακή συλλογή Hyperflex – το πρωτοποριακό 100% ελαστικό υλικό, με μοναδική εφαρμογή, που προσφέρει απόλυτη άνεση στις κινήσεις - και τα δερμάτινα παπούτσια με την κόκκινη υπογραφή Replay στο πίσω μέρος.

Λίγα Λόγια για την REPLAY (FASHION BOX S.P.A.)
Με έτος ίδρυσης το 1981 και έδρα το Asolo της Ιταλίας, η REPLAY δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα στον χώρο της casual ένδυσης και του denim. Διεθνής ηγέτιδα στον τομέα των ενδυμάτων, δημιουργεί, προωθεί και εμπορεύεται casual ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με τις επωνυμίες REPLAY, REPLAY &SONS και WE ARE REPLAY. Σήμερα τα προϊόντα της REPLAY πωλούνται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο κόσμο, σε όλη των Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Λ.Αμερική και την Αφρική. Το δίκτυό της περιλαμβάνει 121 monobrand καταστήματα και ένα δίκτυο χονδρικής διανομής με 3.000 multibrand σημεία πώλησης. Οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν περίπου το 85% του συνολικού όγκου πωλήσεων.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ