Μέσα ο Τουρέ!

Μέσα ο Τουρέ!

Έτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο το Λεβαδειακό (27/9, 21:30) είναι ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Θρύλου, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Γιάγια Τουρέ.

Ο σπουδαίος χαφ του Θρύλου συμπεριελήφθη για πρώτη φορά σε αποστολή μετά την επιστροφή του και αναμένεται να παίξει κιόλας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Μιράντα, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Νάτχο, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Τουρέ, Ξενιτίδης, Φέκκας, Πάρντο, Χασάν, Μάνος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό! / The squad players selected for the match against Levadiakos FC! #olympiacos #OlyLev #greekcup #squadlist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις 26 Σεπ, 2018 στις 3:38 πμ PDT

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ