ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωινό μπάλας με τους γιούς του!

Πρωινό μπάλας με τους γιούς του!

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μονάχα επάγγελμα για τον Τσόρι. Είναι και... διασκέδαση. Πόσω μάλλον όταν έχει άλλο ρόλο. Όταν δεν είναι ο ίδιος μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό!

Κάτι που έκανε και το πρωί του Σαββάτου. Ο Αργεντινός "μαέστρος" του Θρύλου βρέθηκε σε ρόλο... θεατή. Γιατί; Πήγε να δει τους γιους του να παίζουν μπάλα στις Σχολές του Ολυμπιακού. Το "μήλο κάτω από τη... μηλιά θα πέσει"!

Τα παιδιά του Τσόρι ξέρουν κι εκείνα καντάρια μπάλα. Βλέπετε το γονίδιο... Και ο Αργεντινός καμαρώνει για τα επιτεύγματα των γιών του, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους από τόσο μικρή ηλικία. Με τον ίδιο να ανεβάζει μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο facebook. Και να σχολιάζει ότι "Καλημέρα, ένα πρωινό μπάλας με τους γιους μου!"

 

Buenos Dias, una mañana de fútbol con mis bebes!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η νέα... ζωγραφιά του

    Η νέα... ζωγραφιά του "Τσόρι"! (photo)

    Φοβερή έμπνευση είχε ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες, με τον 34χρονο Αργεντίνο ποδοσφαιριστή να "στολίζει" το σώμα του μ' ένα ακόμα εντυπωσιακό tatoo

  • Καλή η Ρίβερ, αλλά... Θρύλος δεν είναι!

    Καλή η Ρίβερ, αλλά... Θρύλος δεν είναι!

    Σαν... τρελός θέλει τον "Τσόρι" ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά ο 35χρονος Αργεντίνος "μαέστρος" θα μείνει γι' ακόμα ένα χρόνο στον Πειραιά!

  • Διάκριση για

    Διάκριση για "Τσόρι" & "Κούτσου"

    Στους 500 κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου συμπεριέλαβε το έγκριτο περιοδικό "World Soccer" τους Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες και Εστέμπαν Καμπιάσο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ