"Αυτόν τον διαιτητή τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης"

Μία ακόμη παράσταση της εξυγίανσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, να τα λέει όλα και να τους ξεσκεπάζει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα δηλώσεών του.

Μετά τη διαιτησία του Λάμπρου στον αγώνα της Ξάνθης με την ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γραμμένο, όπως και στον Μελισσανίδη.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα η ΑΕΛ εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αυτή η ομάδα έκανε τον Κασναφέρη παράγοντα του ποδοσφαίρου, από τον πιο στημένο διαιτητή που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα, που ο Πρόεδρος της στις κασέτες του 2002 που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος συνεννοείτο με τον Θωμά Μητρόπουλο πως θα στήσουν το παιχνίδι με τον Κορκοβίρη, τον διαιτητή από την Αθήνα..

Με αυτή την ομάδα σήμερα οργιάζουν και τώρα ο 4ος δίνει και πέναλτι, παίζοντας με 9...

Αν αυτό είναι ελληνικό ποδόσφαιρο που αξίζει να συμμετέχουν ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ μας, που όποιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει πάρει, το έχει πάρει μέσα στο γήπεδο, τότε χαλάλι τους!

Συγχαρητήρια στον κ. Λάμπρου!».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ