ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Και νέα συγνώμη των Άγγλων προς τον Β. Μαρινάκη!

Και νέα συγνώμη των Άγγλων προς τον Β. Μαρινάκη!

Νέα συγνώμη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, για το προ μηνών άρθρο που υποστήριζε πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας είχε μπει στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπέρνλι, ζήτησε ο αγγλικός Τύπος. Αυτήν τη φορά, η απολογία ήρθε από την ιστοσελίδα «BeSoccer.com».

«Το BeSoccer» θα ήθελε να διορθώσει μία αναφορά που δημοσιεύτηκε, προηγούμενο μήνα, στην ιστοσελίδα μας και στην εφαρμογή. Τον περασμένο Αύγουστο αναφέραμε ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης, μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στη νίκη με 3-1 του ελληνικού συλλόγου κόντρα στην Μπέρνλι για το Europa League.

Η ιστορία βασιζόταν στις καλύτερες δυνατές πληροφορίες για εκείνη τη χρονική στιγμή, δηλαδή σε μία αναφορά στην έκδοση της «The Daily Mail» και δημοσιεύτηκε με καλή πίστη.

Ωστόσο, από την ώρα που ανακαλύψαμε πως οι αναφορές ήταν λανθασμένες και συνεπώς αναιρούν την ιστορία, ζητάμε μία μεγάλη συγνώμη στον κύριο Μαρινάκη και σε όλους στον Ολυμπιακό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ