Οτιδήποτε λιγότερο από το -3 στην ΑΕΚ, θα είναι σκάνδαλο! (videos)
Για το ότι δεν γίνεται η ΑΕΚ να γλιτώσει την αφαίρεση 3 βαθμών, μετά από τα εκτεταμένα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, μετά το κατηγορητήρια-φωτιά από Αστυνομία και Παρατηρητή.
Το -3, το κλείσιμο του ΟΑΚΑ για 2-4 αγωνιστικές και το βαρύ πρόστιμο είναι η ενδεδειγμένη τιμωρία και η οποία προβλέπεται από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ. «Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές, και εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων επιβάλλεται επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο 15 παρ. 4β.
Και επειδή θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους μπας και γλιτώσουν, δείτε δύο βίντεο που καταγράφουν τα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ, την ώρα που είναι σε εξέλιξη ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Να αναφέρουμε, μάλιστα, πως ως συνέπεια των εκτεταμένων επεισοδίων «προκλήθηκε» και η μαζική μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ από τη θύρα 33 στη θύρα 29 εν μέσω του περιβάλλοντος χώρου του αγωνιστικού χώρου, με την επισήμανση ότι ήταν ελεγχόμενη και με ασφάλεια.









