Ξανά για Μπεν Αμόρ οι Τυνήσιοι

Ξανά για Μπεν Αμόρ οι Τυνήσιοι

Το όνομα του Μοχάμεντ Μπεν Αμόρ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού επαναφέρει, ξανά, στο προσκήνιο ο ξένος Τύπος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του, ο Τυνήσιος αμυντικός μέσος, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και το περασμένο καλοκαίρι, αναμένεται να γίνει συμπαίκτης του Γιασίν Μεριά τον προσεχή Γενάρη.

Να σημειωθεί ότι ο Αμόρ είναι 26 ετών, είναι 27 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα και το 2014 ξεκίνησε την καριέρα του στην Ετουάλ Σπορτίβ ντι Σαχέλ.

Πέρσι, έπαιξε ως δανεικός με τη φανέλα της Αλ Αχλί. Μένει, λοιπόν, να φανεί κατά πόσο έχουν βάση τα εν λόγω δημοσιεύματα και αν πράγματι θα ενδιαφερθεί ο Θρύλος για τον παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ