ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Αλλοίωναν ή δωροδοκούσαν»!

«Αλλοίωναν ή δωροδοκούσαν»!

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. «Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ο ιθύνων νους και το δεξί χέρι του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Και από σειρά δημοσιευμάτων προκύπτει ότι σε διαδικασίες στην περιφέρεια ακόμα και σε επίπεδο εκλογών μαζί με κάποια άλλα άτομα αλλοίωναν ή δωροδοκούσαν. Μετά από αυτές τις διαδικασίες παλιοί συνεργάτες του Μελισσανίδη και πρόσωπα της ΑΕΚ βρέθηκαν ακόμα και σε πόστα στην ΕΠΟ, όπως ο Αλέξης Δέδες.

Μόλις, ως δικηγόρος του ομίλου Παραπολιτικά, ανέδειξα το πως στήθηκε αυτή η σκευωρία κατά του κ. Μαρινάκη, δέχθηκα την επίθεση από τους μπράβους του Μελισσανίδη, ενώ ο ίδιος ο Μελισσανίδης είχε στήσει την υπόθεση αυτή στο σκάφος του.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, το δεξί χέρι του Μελισσανίδη, με στοχοποίησε επειδή έκανα τις δηλώσεις που κατέρρεαν τα πάντα. Με τον Χριστοφορίδη ότι γνωρίστηκε με τον Μελισσανίδη μέσω Κακέτση και το πως ξαφνικά τον αγάπησε ο Πατέρας».

Επίσης, ανέφερε: «Το πως θα μπουν οι διαιτητές το αποφασίζει ένας άνθρωπος. Ο Τριτσώνης τον οποίο ελέγχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Με έβαλαν και άκουσα μία κασέτα με δύο προέδρους Α’ Εθνικής και τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Εάν βγουν προς τα έξω και ακουστούν θα γκρεμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με πήραν τηλέφωνο και μου έλεγαν "δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω. Ψάξου ποιος έχει αναλάβει την Ξάνθη από το καλοκαίρι"».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ