ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Είναι για γέλια οι μεθοδεύσεις τους...

Είναι για γέλια οι μεθοδεύσεις τους...

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να βάλουν στο ίδιο... τσουβάλι τα όσα έγιναν στο Παμπελοποννησιακό, στο μαtς του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή, συγκριτικά με την υπόθεση της ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν. Και αυτό διότι «μαρτυρούν» τα ίδια τα γεγονότα.

Αρχικά, αυτή που λαμβάνεται υπόψη είναι η έκθεση του παρατηρητή, που στην περίπτωση των «ερυθρολεύκων» στην Πάτρα, δεν λέει τίποτα για ρίψεις αντικειμένων και τα συναφή. Σε αντίθεση, λοιπόν, με τα όσα ανέφερε η έκθεση του παρατηρητή στην υπόθεση των «κιτρινόμαυρων», κάνοντας λόγο για 300 οπαδούς της που έριχναν βόμβες μολότοφ, πέτρες, μπουκάλια, φωτοβολίδες και μάρμαρα σε αστυνομικούς εξερχόμενοι από τις θύρες 1 και 35.

Για αυτό και λήφθηκε υπόψη η έκθεση της αστυνομίας στην προκειμένη περίπτωση.

Αντιθέτως, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Πάτρα, ο γιατρός του αγώνα, Δημητρόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει μάλιστα διαιτητής επί σειρά ετών, προσέγγισε τον παρατηρητή και του ζήτησε επίμονα και με επιτακτικό τρόπο να σημειώσει στην έκθεσή του πράγματα που δεν υπέπεσαν ποτέ στην αντίληψή του, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και τις κερκίδες. Όπως, για παράδειγμα, ότι υπήρξε σοβαρός τραυματισμός ενός φιλάθλου του οποίου του είπε ότι προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά πως διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Αυτό είπε ο Δημητρόπουλος στον παρατηρητή και εκείνος με τη σειρά του έγραψε στην έκθεσή του τη δήλωση του γιατρού και όχι κάτι που ο ίδιος είχε δει.

Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν κλήθηκε για φθορές, ούτε για ρίψεις, αλλά για πιθανό τραυματισμό αστυνομικού ή φιλάθλου. Κάτι το οποίο όπως φαίνεται και από την έκθεση της αστυνομίας δεν υπάρχει πουθενά, από τη στιγμή που δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Όσο και αν θέλουν, λοιπόν, κάποιοι και προσπαθούν να πάει εκεί το πράγμα έτσι ώστε να κρίνει η αστυνομία τα πρωταθλήματα, δεν θα το καταφέρουν, διότι δεν το επιτρέπει ο σχετικός κανονισμός.

Για την ιστορία, θυμίζουμε και το πρωτοφανές περιστατικό με τα ΜΑΤ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου τα ΜΑΤ πανηγύριζαν με την άφιξη της αποστολής των «πρασίνων». Ανήκουστα πράγματα, που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο υπομονής.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ