ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν πέρασε το μπούλινγκ της ΑΕΚ

Δεν πέρασε το μπούλινγκ της ΑΕΚ

Χωρίς καμία αμφιβολία, η τακτική της ΑΕΚ να ασκήσει... μπούλινγκ στους δικαστές της επιτροπής εφέσεων για δήθεν σκάνδαλο, δεν έπιασε τόπο. Έτσι, προσπαθούν τώρα να πιέσουν τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Αντί να ειπωθεί το γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έπρεπε να επιληφθεί για τη στάση της ΑΕΚ μετά τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, η οποία έλεγε ότι η ρίψη βομβών και μαρμάρων στους αστυνομικούς, δεν αποτελεί βίαιη πράξη! Προσπαθώντας να νομιμοποιήσουν ουσιαστικά κάθε βίαιη πράξη...

Εκεί θα έπρεπε να επιληφθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και όχι για να αμφισβητήσει μία ομόφωνη απόφαση τριών προέδρων πρωτοδικών.

Επίσης κάλλιστα θα μπορούσε και από την πλευρά του ο Ολυμπιακός να μιλήσει για το χρηματικό πρόστιμο που δέχτηκε, το οποίο ήταν 60 χιλιάδες για μία ένταση που υπήρξε στις κερκίδες, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με μόλις 15 χιλιάδες ευρώ για φθορά ξένης περιουσίας αφού είχε καεί μία καντίνα. Ωστόσο όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κανέναν σκοπό να ισοπεδώσουν τα πράγματα, σεβόμενοι και τον κόσμο που πηγαίνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Αυτά για τις διαφορετικές αντιδράσεις της κάθε ομάδας και ποιοι σέβονται...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ