ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συζήτηση γιγάντων, με... άρωμα Ολυμπιακού

Συζήτηση γιγάντων, με... άρωμα Ολυμπιακού

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, ωστόσο κάποιοι παίκτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό δεν γίνεται να ξεχαστούν. Και αυτό διότι τα όσα έχουν προσφέρει, έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένα στις μνήμες όλων. Δεν πρόκειται να σβήσουν ποτέ.

Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται οι Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Τζιοβάνι, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στον Θρύλο. Στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας, τίτλοι, χαρές, τα πάντα. Αμφότεροι αγαπήθηκαν, φυσικά, όσο ελάχιστοι από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Οι δύο τους, λοιπόν, φροντίζουν να τα… λένε ακόμα, διατηρώντας άριστες σχέσεις. Για του λόγου το αληθές, ο «Τζόλε» ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται να μαρκάρει τον Ροναλντίνιο, σε παιχνίδι Σερβία-Βραζιλία.

Την εν λόγω ανάρτηση δεν άφησε ασχολίαστη ο τεράστιος «Ζίο», ο οποίος σχολίασε ότι του λείπει ο άλλοτε συμπαίκτης του. Με τον Σέρβο να του απαντάει: «Εσύ λείπεις».

Λίγες κουβέντες, πίσω από τις οποίες, όμως, κρύβονται χιλιάδες συναισθήματα, μία μεγάλη φιλία, αλλά και η κοινή αγάπη τους για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Δείτε την ανάρτηση του Τζόρτζεβιτς:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Djole (@djordjevicpredrag) στις 16 Νοέ, 2018 στις 4:14 πμ PST

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ