«Δύσκολη στιγμή, πάντα συνεχίζω» (photo)
Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Αχμέντ Χασάν με τον τελευταίο του τραυματισμό, ο οποίος δημιούργησε νέο «πονοκέφαλο» στον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για το επόμενο διάστημα.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός, λοιπόν, ο οποίος χτύπησε στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη, ταξίδεψε στην Πορτογαλία, όπου και υποβλήθηκε τελικά σε χειρουργική επέμβαση.
Οι Πορτογάλοι έκαναν καθαρισμό στον μηνίσκο του 25χρονου στράικερ, προκειμένου να υποχωρήσουν οι πόνοι και να καθαριστεί το σημείο από τα «θραύσματα». Παράλληλα, εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου τρεις εβδομάδες.
Από την πλευρά του, ο Χασάν ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Δύσκολη στιγμή, αλλά πάντα συνεχίζω. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα».
Δείτε την ανάρτηση του Χασάν:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Tough moment but I’ll always keep going thanks everyone for the messages #elhamdulellah









