ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θέλει να παίξει και το δείχνει, αλλά...

Θέλει να παίξει και το δείχνει, αλλά...

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Ντουντελάνζ.

Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός δείχνει καθημερινά πόσο πολύ θέλει να παίξει κόντρα στον Ατρόμητο, μιας και συνεχίζει την σκληρή δουλειά στο Ρέντη, κάνοντας έξτρα πρόγραμμα. Σήμερα και αύριο θα δοκιμάσει να ανεβάσει κι άλλο ρυθμό και να μπει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ακόμα και αν τα καταφέρει, δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει την Κυριακή.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Γκερέρο το γνωρίζει και θέλει να βοηθήσει, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κατά νου πως ακολουθεί και ο εξίσου σημαντικός αγώνας με την Μπέτις. Και με δεδομένο πως εκτός από το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα θα είναι οι Δημήτρης Μάνος (εκτός ευρωπαϊκής λίστας) και Αχμέντ Χασάν (τραυματίας), γίνεται αντιληπτό πως το ζητούμενο είναι να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης 29/11.

Κοινώς, ο Γκερέρο δείχνει μεγάλη επιθυμία να μπει και να επιστρέψει και εφόσον καταφέρει να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα, ενδεχομένως να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής. Η συμμετοχή του, όμως, δεν είναι σίγουρη...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ