ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτό είναι που «καίει»…

Αυτό είναι που «καίει»…

Δύο κομβικής σημασίας αναμετρήσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ακολουθούν για τον Ολυμπιακό με την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των Εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εκτός έδρας ματς με Ατρόμητο και Μπέτις, για το πρωτάθλημα και το Europa League, αντίστοιχα. Ωστόσο, χωρίς καμία αμφιβολία, το ματς που… «καίει» και αποτελεί προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους», είναι αυτό στο Περιστέρι, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι… τελικό για τον Θρύλο και αυτό διότι η νίκη και οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο. Κακά τα ψέματα, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών.

Με τους Πειραιώτες να είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μόνο με νίκες. Συνεπώς, το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα, στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» μπορεί να… περιμένει.

Άλλωστε, το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό και κομβικής σημασίας ενόψει της συνέχειας, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στον Ολυμπιακό, όντας αποφασισμένοι για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και την αρχή της πολυπόθητης… αντεπίθεσης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ