ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με Γκερέρο βασικό...

Με Γκερέρο βασικό...

Θα υπάρχουν αλλαγές στον Ολυμπιακό στο ματς με τον Παναιτωλικό, σε σχέση με το πως παρατάχθηκε η ομάδα στη Σεβίλλη κόντρα στην Μπέτις για το Europa League. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ενδεκάδα θα είναι πιο επιθετική, από τη στιγμή που παίζει απέναντι σε μία ελληνική ομάδα και αυτό που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Για αυτο και θα υπάρχει στο αρχικό σχήμα, όπως όλα δείχνουν, ο Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έδειξε στις προπονήσεις ο Πέδρο Μαρτίνς, στο τέρμα θα είναι ο Σα, με τον Κούτρη αριστερά της άμυνας και τον Τοροσίδη δεξιά. Λογικά προτιμά τον έμπειρο μπακ αντί του Ομάρ, καθώς είδε ο κόουτς τον «Τόρο» στο Περιστέρι πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν θέλει να του κόψει την αγωνιστική άνοδο. Στα στόπερ δεν θα αλλάξει η συνταγή και θα παίξουν Βούκοβιτς, Σισέ.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχει το ερωτηματικό από το αν θα προτιμήσει ο κόουτς να βάλει μαζί Φορτούνη και Νάτχο ή θα κρατήσει τον έναν από τους δύο στον πάγκο. Το επικρατέστερο σενάριο είναι το κέντρο να αποτελείται από τους Καμαρά, Μπουχαλάκη και Φορτούνη.

Όσον αφορά την επίθεση, στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Ναουέλ, Ποντένσε και στην κορυφή ο Γκερέρο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ