ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ασφυκτική πίεση και γρήγορο γκολ

Ασφυκτική πίεση και γρήγορο γκολ

Ο στόχος του Ολυμπιακού στην αποψινή (19:30) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο Καραϊσκάκη, για την 12η αγωνιστική της Super League, είναι ένας και ξεκάθαρος. Να πάρει τη νίκη και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Ωστόσο, για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, από το πρώτο κιόλας λεπτό, δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης ή ελπίδας στους Αγρινιώτες να διεκδικήσουν κάτι από το ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, θα πρέπει να πιέσουν ασφυκτικά με το… καλημέρα, προκειμένου να καταφέρουν ό,τι δεν κατάφεραν όλο το προηγούμενο διάστημα. Να σκοράρουν ένα γρήγορο γκολ, δηλαδή, «ξεκλειδώνοντας» την άμυνα της ομάδας του Δέλλα και αποβάλλοντας, παράλληλα, το άγχος ενόψει της συνέχειας του παιχνιδιού.

Φυσικά, σε περίπτωση όπου ο Θρύλος τα καταφέρει, να έχει σκοράρει νωρίς, δηλαδή, θα έχει θέσει τα θεμέλια για να έρθει το πολυπόθητο και επιθυμητό αποτέλεσμα. Και γιατί όχι με ένα ευρύ σκορ και μία καλή εμφάνιση που θα «γεμίσει» και τον κόσμο του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου που θα βρεθεί στο Ναό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ