ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνεχίζει το... τσεκάρισμα στη γαλλική αγορά

Συνεχίζει το... τσεκάρισμα στη γαλλική αγορά

Όπως είναι γνωστό, ένα από τα πρωταθλήματα όπου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, είναι το γαλλικό. Και δη, η Β’ κατηγορία, στην οποία υπάρχουν… λαβράκια. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές, με κάθε τρόπο.

Άλλωστε, σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται οι Παπέ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά, οι οποίοι… «βγήκαν» στους «ερυθρόλευκους», με τα περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξής τους να είναι τεράστια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Φρανσουά Μοντεστό φέρεται να έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις από το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Χαμπίμπ Ντιαλό της Μετς και Γιανίς Αρτούρ Γκομίς της Λανς, αντίστοιχα. Αμφότεροι είναι επιθετικοί με καταγωγή από τη Σενεγάλη, καθώς και μεταξύ των πρώτων σκόρερ στο εν λόγω πρωτάθλημα!

Για την ακρίβεια, ο πρώτος έχει σκοράρει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 12 γκολ σε 15 ματς, όντας δεύτερος σκόρερ. Με τον 23χρονο στράικερ, μάλιστα, να καλείται πρόσφατα στην Εθνική Σενεγάλης, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του.

Από την άλλη, ο Γκομίς, ο οποίος είναι 26 χρονών, διαθέτοντας μεγαλύτερη εμπειρία και παραστάσεις, έχει σημειώσει 9 γκολ σε 16 αναμετρήσεις.

Όπως και να ‘χει, φαίνεται ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις που απασχολούν τον Θρύλο, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, φαίνεται πως θα κινηθεί για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ