ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πίστη του Μαρτίνς στην ομάδα του...

Η πίστη του Μαρτίνς στην ομάδα του...

Τι και αν βρέθηκε πίσω στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός και τώρα βρίσκεται σε διαδικασία να καλύψει το χαμένος έδαφος, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς ούτε μία στιγμή δεν έχασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας που έχει να διαχειριστεί και να φτιάξει.

Ο Πορτογάλος κόουτς του Θρύλου τόσο στις ομιλίες του προς τους παίκτες στα αποδυτήρια, όπως και στις συνεντεύξεις Τύπου, τονίζει συνεχώς ότι πιστεύει στους «ερυθρόλευκους» και την αξία των παικτών του.

Η αλήθεια είναι ότι πέρασε αγωνιστική κρίση η ομάδα του Πειραιά, αλλά ο κόουτς από την πλευρά του στήριξε τους ποδοσφαιριστές του και τους έδειξε πόσο τους πιστεύει έχοντας κερδίσει και τη δική τους εμπιστοσύνη από την πλευρά του. Πλέον η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τελευταία και μετρά δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με Ατρόμητο στο Περιστέρι και Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Επίσης μεσολάβησε και η εμφάνιση μέσα στην Ισπανία απέναντι στην Μπέτις.

Τα χαμόγελα στο Ρέντη έχουν πλέον επιστρέψει ξανά και η ομάδα βγάζει στο γήπεδο το πρόσωπο που θέλει να βλέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού και ο κόουτς.

Άπαντες έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και η ψυχολογία έχει ανέβει ξανά στα ύψη στους «ερυθρόλευκους» και σίγουρα αυτό είναι κάτι που το χρειαζόντουσαν και το ήθελαν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ