ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πολυτέλεια του Μαρτίνς στη μεσαία γραμμή

Η πολυτέλεια του Μαρτίνς στη μεσαία γραμμή

Ο Ολυμπιακός διαθέτει, αναμφισβήτητα, την πληρέστερη ομάδα του πρωταθλήματος, σε όλες τις θέσεις, σε όλες τις γραμμές. Κάτι που δεν αμφισβητείται από κανέναν, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να κάνουν το άσπρο… μαύρο.

Μία από τις θέσεις, λοιπόν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν αρκετές λύσεις, είναι στον άξονα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για το λόγο αυτό.

Συγκεκριμένα, στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν οι Μαντί Καμαρά, Μπίμπαρς Νάτχο, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε, δίχως να συμπεριλαμβάνουμε τους πιτσιρικάδες, αλλά και όσους δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής για διάφορους λόγους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο 48χρονος κόουτς των Πειραιωτών έχει την πολυτέλεια να δοκιμάζει πράγματα ανάλογα το παιχνίδι, να δίνει ανάσες στους παίκτες του, αλλά και να βρίσκει τον ιδανικό αντικαταστάτη σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου.

Όπως για παράδειγμα στην προκείμενη περίπτωση του Μαντί Καμαρά, του οποίου η συμμετοχή στο ματς με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, είναι αμφίβολη. Με τον Μαρτίνς, όμως, να μην… πελαγώνει, μιας και έχει πολύτιμες και αξιόπιστες λύσεις στο ρόστερ που διαθέτει.


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ