ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Επιστροφές σε χρόνο... ρεκόρ που αποδεικνύουν το προφανές

Επιστροφές σε χρόνο... ρεκόρ που αποδεικνύουν το προφανές

Δυστυχώς, για ακόμα μία σεζόν, οι τραυματισμοί δεν έλειψαν από τον Ολυμπιακό, με τη μεγαλύτερη… ατυχία να παρατηρείται στη γραμμή κρούσης. Θυμίζουμε, μέχρι στιγμής αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού οι Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Αχμέντ Χασάν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιεί σε κάποια ματς στην εν λόγω θέση τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Έναν παίκτη που, επίσης, δεν… ξέφυγε από τον τραυματισμό.

Ωστόσο, σε όλες τις προαναφερθείσες περιπτώσεις, υπήρξε ένας κοινός παρονομαστής. Ποιος είναι αυτός; Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας τους, άπαντες δούλεψαν σκληρά και επέστρεψαν στη δράση σε χρόνο… ρεκόρ. Τόσο γρήγορα που κανείς δεν θα περίμενε.

Το δεδομένο αυτό, λοιπόν, δείχνει ένα πράγμα. Το πάθος και τη δίψα των ποδοσφαιριστών του Θρύλου να είναι πάντοτε ετοιμοπόλεμοι, με σκοπό να βοηθήσουν τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο λαός των Πειραιωτών, παρά τα όποια αρνητικά φετινά αποτελέσματα, έδειχνε τη στήριξή του, με κάθε τρόπο, στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι έβλεπε, προφανώς.

Όπως και να ‘χει, στις τάξεις του Ολυμπιακού, εκτός από τεράστιο ταλέντο, υπάρχει απύθμενος πάθος για διακρίσεις και τίτλους και αυτό γίνεται συνεχώς αντιληπτό, με την πρώτη ευκαιρία. Τα παραδείγματα είναι ενδεικτικά. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ