ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο κόσμος δείχνει την πίστη του στην ομάδα!

Ο κόσμος δείχνει την πίστη του στην ομάδα!

Η Πέμπτη ήταν η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μίλαν για τις 13 Δεκεμβρίου και υπήρξαν τεράστιες ουρές στο Καραϊσκάκη προκειμένου να «κλείσουν» οι οπαδοί του Θρύλου τη δική τους θέση στο γήπεδο για αυτό το σημαντικό παιχνίδι!

Το ματς αυτό είναι το τελευταίο των ομίλων του Europa League στο οποίο ο Ολυμπιακός παίζει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε μέσα σε έναν δύσκολο όμιλο με αντιπάλους όπως Μίλαν και Μπέτις να φτάσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική και να διεκδικεί το ένα από τα δύο εισιτήρια της επόμενης φάσης του Europa League.

Σίγουρα η Μίλαν δεν είναι η ιταλική ομάδα του παρελθόντος, αλλά και πάλι δεν παύει να είναι μία δυνατή ομάδα και ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ στον κόσμο. Ο λαός του Θρύλου όμως δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει από ονόματα!

Τεράστιες ουρές στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» οι οποίες στέλνουν ένα σημαντικό μήνυμα στην ομάδα! Αυτό το μήνυμα δεν είναι άλλο από την πίστη του κόσμου προς αυτήν.

Ο κόσμος πιστεύει στην πρόκριση και στην αξία της ομάδας. Αυτό το έδειξε η παρουσία του στα εκδοτήρια και το γεγονός ότι στο γήπεδο στις 13 Δεκεμβρίου δεν θα πέφτει... καρφίτσα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ