ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Διευρύνει το σερί του, αυξάνει την πίεση στους... απέναντι!

Διευρύνει το σερί του, αυξάνει την πίεση στους... απέναντι!

Ο στόχος του Ολυμπιακού μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, είναι ξεκάθαρος και έχει γίνει γνωστός με κάθε τρόπο. Ποιος είναι; Να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις δίχως καμία απώλεια βαθμών, παίρνοντας μόνο τρίποντα.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα αρνητικά αποτελέσματα, αν θέλουν να ροκανίσουν τη διαφορά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, επιστρέφοντας εκεί όπου αξίζουν και έχουν συνηθίσει να βρίσκονται. Στην πρώτη θέση, αυτή του… οδηγού.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ακόμα μία παράμετρος. Για τον Θρύλο είναι πολύ σημαντικό να διευρύνει το νικηφόρο σερί του. Αυτή τη στιγμή μετράει δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ατρόμητο (εκτός) και Παναιτωλικό (εντός), επιθυμώντας να συνεχίσει στον ίδιο… δρόμο και κόντρα στην Ξάνθη, στα Πηγάδια.

Χωρίς καμία αμφιβολία, όσο μεγαλώνει το σερί των επιθυμητών αποτελεσμάτων που «τρέχουν» οι Πειραιώτες, τόσο ανεβαίνει η ψυχολογία, αλλά και η αισιοδοξία τους ότι θα φτάσουν εν τέλει στην ανατροπή και την κατάκτηση του τίτλου.

Τη στιγμή όπου και οι… απέναντι, νιώθουν την πίεση και την αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει και πρέπει να συνεχίσει ο Θρύλος. Και ως γνωστόν, με τον παράγοντα της πίεσης έχουν… θέματα εκεί στη Θεσσαλονίκη. Ποτέ δεν άντεχαν το βάρος αυτών των καταστάσεων… Έχει αποδειχθεί αμέτρητες φορές στο πρόσφατο παρελθλον.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ