ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Ματσάρα-πρόκληση με Μίλαν, αλλά προέχει το «διπλό» με Ξάνθη!

Ματσάρα-πρόκληση με Μίλαν, αλλά προέχει το «διπλό» με Ξάνθη!

Δύο πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια έχει μπροστά ο Ολυμπιακός. Και αναφερόμαστε σε εκείνο με την Ξάνθη και σε εκείνο που ακολουθεί με τη Μίλαν, για την 13η αγωνιστική της Super League και την 6η (και τελευταία) αγωνιστική του Europa League, αντίστοιχα.

Σημαντικά, φυσικά, για διαφορετικούς λόγους. Και τα δύο. Μπορεί αυτό με τους «ροσονέρι» να είναι ένα παιχνίδι-πρόκληση, μιας και «παίζεται» η πρόκριση στους «32» του Europa League, ωστόσο αυτό που «καίει» (πρώτα) είναι αυτό με την Ξάνθη, την Κυριακή, στα Πηγάδια.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τη σημασία του. Είναι κάτι αντίστοιχο με εκείνο στο Περιστέρι. Αν όχι ίδιο. Είναι παιχνίδι που νικάς, περνάς αλώβητος από μία δύσκολη έδρα και στέλνεις «μηνύματα». Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η επιστροφή στην κορυφή. Και αυτό δεν αλλάζει.

Πόσο εύκολο, όμως, είναι για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να «ξεχάσουν» τον τεράστιο αγώνα με τη Μίλαν; Σίγουρα όχι εύκολο, αλλά όλοι στην ομάδα οφείλουν να συγκεντρωθούν απόλυτα στο παιχνίδι της Κυριακής, με την Ξάνθη, να πάρουν το «διπλό» και ακολούθως να δώσουν όλο τους τον εαυτό για τη ματσάρα-πρόκληση με τη Μίλαν...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ