Δυνατή ομάδα, αλλά Θρύλος είσαι!
Κλήρωση εύκολη, δεν υπάρχει. Εύκολη μπορείς να την κάνεις εσύ. Έτσι και τώρα, ο Ολυμπιακός ασφαλώς και οφείλει να προσέξει πολύ τα δύο παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου. Ναι μεν θα μπορούσε να είχε κληρωθεί με πιο ισχυρές ομάδες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τον περιμένουν δύο εύκολοι αγώνες.
Η ουκρανική ομάδα είναι δυνατή, ανεξάρτητα με το ότι τα τελευταία χρόνια βλέπει την πλάτη της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Διαθέτει πολύ ακριβό ρόστερ και αναμφίβολα ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να δείξει τη μέγιστη δυνατή προσοχή, τίποτα λιγότερο.
Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ενδεχομένως να είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Άλλωστε, φέτος στον όμιλό της στο Europa League τερμάτισε πρώτη με άνεση, μπροστά από τη γαλλική Ρεν.
Όπως και να ‘χει, στον Ολυμπιακό δεν υποτιμούν την Ντιναμό Κιέβου. Και προετοιμάζονται για δύο σπουδαία παιχνίδια, στο κόκκινο. Θρύλος είσαι, μπορείς!







