Ο δρόμος του Μασούρα
Μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγες ημέρες από όταν ο Γιώργος Μασούρας ενσωματώθηκε στον Ολυμπιακό, ωστόσο από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις έχει δείξει πράγματα.
Συγκεκριμένα, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός προπονείται σκληρά στο Ρέντη, έχοντας καταφέρει να κερδίσει με το… καλημέρα την αναγνώριση του Πέδρο Μαρτίνς, όσον αφορά στην προσπάθεια που κάνει και στα στοιχεία που δείχνει..
Ο διεθνής άσος αποδεικνύει ότι εγκλιματίζεται πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου και δείχνει αποφασισμένος να πετύχει πράγματα. Πρωταρχικός του στόχος είναι, φυσικά, να πάρει ευκαιρίες από τον Πορτογάλο τεχνικό και, έχοντας υπομονή και επιμονή, γιατί όχι να μην καθιερωθεί.
Άλλωστε, το είχε τονίσει και σε δηλώσεις του το προηγούμενο διάστημα. Ότι, δηλαδή, οι φιλοδοξίες του με τους Πειραιώτες είναι τεράστιες. Και έτσι πρέπει να είναι, αν θέλει να εξελιχθεί σε βασικό «γρανάζι» της μηχανής τους.
Όπως και να ‘χει, ο Μασούρας δείχνει από την πρώτη κιόλας ημέρα ότι θέλει να πετύχει και να κερδίσει πράγματα με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, στα Πηγάσια (8/1).







