ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα δείγματα γραφής του Μασούρα και τα χαμόγελα του Μαρτίνς

Τα δείγματα γραφής του Μασούρα και τα χαμόγελα του Μαρτίνς

Από την πρώτη κιόλας ημέρα όπου ο Γιώργος Μασούρας ενσωματώθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, έχει καταφέρει να κερδίσει την αναγνώριση και το σεβασμό όλων.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί καθημερινά σκληρή δουλειά στο Ρέντη και αποδεικνύει ότι οι στόχοι του με τον Θρύλο, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, είναι τεράστιοι. Το έχει τονίσει, άλλωστε, και σε δηλώσεις του.

Ο διεθνής άσος, λοιπόν, ο οποίος στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, έχει καταφέρει, μεταξύ άλλων, να «κερδίσει» και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος τόνισε για τον Μασούρα πως: «Είναι ένας παίκτης ο οποίος γνωρίζουμε, έχει επίπεδο και εξελίσσεται συνεχώς, είναι διεθνής και μπορεί να προσφέρει πολλά στη συνέχεια».

Τοποθέτηση με νόημα, που αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Όπως και να ‘χει, ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση όσον αφορά στον 25χρονο μεσοεπιθετικό, γνωρίζοντας ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό «γρανάζι» της μηχανής των Πειραιωτών.

Από την πλευρά του, ο Μασούρας είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δώσει ο 48χρονος κόουτς. Και γιατί όχι, με επιμονή και υπομονή, να καθιερωθεί στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ