ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Το κάτι παραπάνω από όλους

Το κάτι παραπάνω από όλους

Η νέα χρονιά δεν αλλάζει και πολλά για τον Ολυμπιακό. Η σεζόν παραμένει ιδιαιτέρως απαιτητική και είναι δεδομένο πως για να καταφέρει να πετύχει η ομάδα τους στόχους της θα χρειαστούν πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και το γεγονός πως όλοι στο ρόστερ θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω, κάτι περισσότερο απ’ ότι μέχρι στιγμής.

Στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -8 από την πρώτη θέση, στο Europa League έχει προκριθεί στους «32» και έχει απέναντί του την πρόκληση με την Ντιναμό Κιέβου, ενώ στο Κύπελλο βρίσκεται στους «16» και παίζει με την Ξάνθη. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο τα πράγματα θα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν σε αυτό το σημείο της σεζόν και όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να μπουν και να προσφέρουν όποτε τους ζητηθεί.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον Ολυμπιακό. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Η ομάδα έχει βάλει τον εαυτό της σε ένα δύσκολο σημείο στο πρωτάθλημα, αν και η εικόνα της μόνο για -8 δεν είναι. Μπορεί, όμως, να το ανατρέψει, μαζί και τις πιθανότητες και τα προγνωστικά για την κατάκτηση του τίτλου; Αυτό καλούνται να το απαντήσουν οι ίδιοι οι «ερυθρόλευκοι» πρωταγωνιστές, με την απόδοσή τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Ξεκινώντας από αύριο...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ