Οι Ιταλοί στέλνουν Ντοναρούμα στον Θρύλο!

Οι Ιταλοί στέλνουν Ντοναρούμα στον Θρύλο!

Ο Ολυμπιακός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Αντόνιο Ντοναρούμα, όπως υποστηρίζουν ιταλικά Μέσα τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιταλική έκδοση του Sky Sport, ο 28χρονος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από τη Μίλαν, με τους «ερυθρόλευκους» να ενδιαφέρονται «ζεστά» για την περίπτωσή του, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο Ντοναρούμα, αδελφός του Τζιανλουίτζι, δε βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Μιλάνου. Τη στιγμή όπου ο Θρύλος βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης αναπληρωματικού πορτιέρο, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα.

Για την ιστορία, ο Ντοναρούμα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, με τους «ροσονέρι», όμως, να τον πείθουν και να τον εντάσσουν, εν τέλει, στο ρόστερ τους.

Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος γκολκίπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Πάρμα, Πιατσέντζα, Γκούμπιο, Τζένοα, Μπάρι και Αστέρα Τρίπολης.


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ