ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αν υπάρχει ένας που μπορεί να το κάνει, αυτός είναι ο Θρύλος!

Αν υπάρχει ένας που μπορεί να το κάνει, αυτός είναι ο Θρύλος!

Την τρίτη διαδοχική νίκη και δεύτερη συνεχόμενη μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πήρε χθες ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. Μία εβδομάδα μετά τη Λιβαδειά (2-0), ο Θρύλος πέρασε και από το μπλόκο των Ιωαννίνων και συνεχίζει την προσπάθεια να πετύχει κάτι μοναδικό, να πάρει, δηλαδή, το πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα.

Στην ομάδα γνωρίζουν τι χρειάζεται. Και γνωρίζουν πως μόνο εύκολο δεν είναι. Χρειάζεται ένα μεγάλο σερί νικών για να τους τρομάξει ακόμη περισσότερο και για αυτό κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξέροντας πως μέσα στο σερί νικών πρέπει να είναι και το «διπλό» στην Τούμπα, ματς που έχει οριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου (19:30).

Ο Ολυμπιακός, με κορυφαίο τον Φορτούνη, νίκησε χθες τον ΠΑΣ και συνεχίζει την πορεία του. Δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, πέρα από το να δουλεύει σκληρά, επί καθημερινής βάσεως, και να δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος να ανατρέψει το -8 από τον ΠΑΟΚ και να πάρει αυτό το πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολος. Αλλά στην ομάδα το πιστεύουν και τα δίνουν όλα.

Το ότι φοβούνται τον Ολυμπιακό ακόμα και στο -8, «λέει» πολλά από μόνο του. Αν υπάρχει ένας σύλλογος που μπορεί να το κάνει, να κάνει την ανατροπή, δηλαδή, αυτός είναι ένας. ΘΡΥΛΟ τον λένε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ