ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τέτοιο κλάμα στον Παναθηναϊκό, δεν έχει ξαναγίνει!

Τέτοιο κλάμα στον Παναθηναϊκό, δεν έχει ξαναγίνει!

Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και το γνωρίζουν. Φαίνεται, όμως, πως θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν τον κόσμο του Θρύλου σε κατάσταση οργής! Αυτό επιδιώκουν και γι’ αυτό εμείς θα το φωνάζουμε, δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό την Κυριακή.

Χρονικά αν τα βάλει κάτω κανείς, καταλαβαίνει πως το πάνε το… παιχνίδι. Δημιουργούν ένα κλίμα για τον διαιτητή Κύζα. Διεθνής αυτός, δεν τους κάνει. Υπάρχει και κανείς που τους κάνει βέβαια; Παίζει στο δελτίο του ΣΚΑΪ και όχι μόνο το παράπονο για τον Κύζα. Βγάζει και ανακοίνωση η ΠΑΛΕΦΙΠ κατά τα άλλα και μετά πιάνουν ιστορίες… παλιές, χωρίς, όμως, να γνωρίζουμε αν σε αυτές το πρόσωπο που γίνεται κουβέντα είναι ο Μάνταλος!

Ζητούν την εξαίρεση του Μάνταλου. Που θα είναι τέταρτος! Και τι έγινε δηλαδή; Θα αποβάλει τον Στραματσόνι ο Μάνταλος ή ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί με τον Μάνταλο σε ματς του;

Βγαίνουν και τα… βοηθητικά σάιτ τους και δημιουργούν κλίμα. Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια… Και είναι να απορεί κανείς για που το πάνε. Πιστεύουμε ότι ως την Κυριακή λογικά θα τους φταίει και ο χλοοτάπητας. Ίσως να έχουν ποτίσει αρκετά το χόρτο οι «ερυθρόλευκοι». Μπορεί να φταίει και κάτι άλλο. Ο καιρός γενικώς. Ποιος ξέρει.

Εμείς επαναλαμβάνουμε. ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Δεν πέφτουμε στην παγίδα τους και στα επικοινωνιακά τους παιχνίδια των τελευταίων ωρών…

Ως γενική διαπίστωση πάντως, ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου έχει πιάσει… πάτο. Τέτοιο κλάμα στον Παναθηναϊκό δεν έχει ξαναγίνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εδώ μηνύσεις και έξω ρεσιτάλ!

    Εδώ μηνύσεις και έξω ρεσιτάλ!

    Άριστη διαιτησία του Μάνταλου στο ματς Κ17 Σερβία-Πολωνία στη Βαρσοβία. Αυτόν που θέλει να μηνύσει ο Αλαφούζος.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ