ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πανευτυχής ο Ντίας (photo)

Πανευτυχής ο Ντίας (photo)

Μπορεί ο Ζιλ Ντίας να βρίσκεται μόλις λίγες ώρες στην Ελλάδα, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να είναι πανέτοιμος άμεσα.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος εξτρέμ ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται στο Ρέντη, στην πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα.

Ο 22χρονος άσος είναι πανευτυχής που υπέγραψε συμβόλαιο στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, επιθυμώντας να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα το συντομότερο δυνατό. Με στόχο να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Δείτε την ανάρτηση του Ζιλ Ντίας:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

First training #olympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gil Dias Oficial (@gildias_oficial) στις 25 Ιαν, 2019 στις 7:05 πμ PST

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ