ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπέρ του Θρύλου ο συναγωνισμός στη γραμμή κρούσης

Υπέρ του Θρύλου ο συναγωνισμός στη γραμμή κρούσης

Χωρίς καμία αμφιβολία, εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στο χθεσινό εκτός έδρας ματς με τη Λαμία, για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, ήταν ο Φράνκο Σολδάνο.

Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε στην αρχική σύνθεση του Πέδρο Μαρτίνς, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και τελείωσε το παιχνίδι με 1 γκολ και δύο ασίστ, ανοίγοντας λογαριασμό με τα ερυθρόλευκα.

Ο 24χρονος στράικερ, λοιπόν, άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός από τα… μαλλιά, κερδίζοντας πολλούς πόντους με την εμφάνισή του. Έδειξε ότι όσο περνάει ο καιρός, γίνεται διαρκώς καλύτερος και απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στους Πειραιώτες ενόψει της συνέχειας.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μία παράμετρος. Με την εξαιρετική εμφάνιση του Σολδάνο, αυτομάτως αυξάνεται και ο συναγωνισμός στη γραμμή κρούσης του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Εκεί, δηλαδή, όπου υπάρχουν και οι Γκερέρο, Χασάν, όπου αμφότεροι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εν λόγω κατάσταση μπορεί να λειτουργήσει τόσο υπέρ των προαναφερθέντων παικτών, οι οποίοι θα έχουν έξτρα κίνητρο, προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στις πρώτες επιλογές του 48χρονου κόουτς. Όσο, όμως, πάνω από όλα της ομάδας, η οποία μπορεί να βασίζεται σε αξιόλογους παίκτες, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ