ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν μπορούν στην πίεση τα... παλικάρια!

Δεν μπορούν στην πίεση τα... παλικάρια!

Ό,τι και να πει κανείς για τις «ομορφιές» που λαμβάνουν χώρα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα είναι πραγματικά λίγο. Από πού να πιαστείς και τι να πρωτοσχολιάσεις.

Κάθε εβδομάδα, η «εξυγίανση» φροντίζει να καταρρίπτει την έκφραση ότι «πιο χαμηλά δεν γίνεται». Τα παραδείγματα, πάρα πολλά. Έχει γίνει αντιληπτό από άπαντες, ότι γίνονται τα πάντα για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και να το χάσει ο Ολυμπιακός. Το καταλαβαίνει, πλέον, και ο πιο… αδαής ή καλόπιστος φίλαθλος.

Ωστόσο, την Κυριακή (10/2), οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Να αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ότι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό, δηλαδή, που παραδέχονται άπαντες.

Ο Θρύλος παίζει το καλύτερο, το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, διαθέτει την καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και το μόνο που του αξίζει είναι να βρίσκεται στην κορυφή. Όμως, θα πρέπει στην Τούμπα να πάρει πάση θυσία το «διπλό» και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, προκειμένου να μειώσει στο -3. Και τότε, να είστε σίγουροι ότι θα δούμε… άλλο πρωτάθλημα.

Διότι, κακά τα ψέματα, τα… παλικάρια του ΠΑΟΚ δεν αντέχουν στην πίεση. Το έχουν αποδείξει διαχρονικά. Δεν διαθέτουν ούτε τη φανέλα, ούτε το μέταλλο για να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις.

Εδώ ισοπαλία φέρανε με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και η… αρμάδα του Λουτσέσκου υποκλίθηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/1) στον Πανιώνιο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 για το Κύπελλο. Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν το ματς με τους Πειραιώτες.

Χωρίς… εξυγίανση, δεν μπορούν και την Κυριακή, θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν τη νίκη και να μεταδώσουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην αντίπερα όχθη…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ