Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ! (video)
Τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 τίμησε και φέτος η οικογένεια του Ολυμπιακού στο ετήσιο μνημόσυνο για την τραγωδία της 8ης Φλεβάρη 1981.Το «παρών» έδωσαν μέλη όλων των τμημάτων του συλλόγου, από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ μέχρι και τον Ερασιτέχνη και τμήματα και Σχολές της Ακαδημίας.
Φυσικά, εκεί ήταν και ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τις οικογένειες των θυμάτων όλα αυτά τα χρόνια.

Το «παρών» έδωσε και ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όπως φυσικά και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.


Εκεί ήταν και πολύς κόσμος της ομάδας, απλοί φίλαθλοι που θέλησαν να αφήσουν ένα λουλούδι και να φωνάξουν ότι και οι 21 φίλαθλοι είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Παρόντες, γιατί δεν τους ξεχνάμε ποτέ.

Ο κόσμος σήκωσε ένα μεγάλο πανό με τις προσωπογραφίες των 21 θυμάτων, ενώ υπήρχε και το πανό που ανέφερε «Δεν φύγατε ποτέ από κοντά μας».
38 χρόνια πέρασαν και κανείς δεν ξεχνάει τους 21 αγγέλους. Και ούτε πρόκειται να τους ξεχάσουμε ποτέ.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ!
ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΙ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ
Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών)
Κώστας Σκλαβούνης (16 ετών)
Ηλίας Παναγούλης (17 ετών)
Γεράσιμος Αμίτσης (18 ετών)
Γιάννης Κανελλόπουλος (18 ετών)
Σπύρος Λεωνιδάκης (18 ετών)
Γιάννης Σπηλιόπουλος (19 ετών)
Νίκος Φίλος (19 ετών)
Γιάννης Διαλυνάς (20 ετών)
Βασίλης Μαχας (20 ετών)
Ευστράτιος Πούπος (20 ετών)
Μιχάλης Κωστόπουλος (21 ετών)
Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (23 ετών)
Σπύρος Ανδριώτης (24 ετών)
Κώστας Καρανικόλας (26 ετών)
Μιχάλης Μάρκου (27 ετών)
Κώστας Μπίλας (28 ετών)
Αναστάσιος Πιτσόλης (30 ετών)
Αντώνης Κουρουπάκης (34 ετών)
Χρήστος Χατζηγεωργίου (34 ετών)
Δημήτριος Αδαμόπουλος (40 ετών)
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!
ΑΘΑΝΑΤΟΙ... #olympiacos #NeverForgotten1981#Gate7 pic.twitter.com/sfeOp3cb3b
— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 9 Φεβρουαρίου 2019













