ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πλάνο του «διπλού» που θα τους κάνει άνω κάτω!

Το πλάνο του «διπλού» που θα τους κάνει άνω κάτω!
Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Μπορεί ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός να είχε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά ο τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, μαζί με τους συνεργάτες του έχουν ασχοληθεί αρκετά με τον αγώνα της Κυριακής, στην Τούμπα κόντρα στους Θεσσαλονικείς!

Ο Πορτογάλος κόουτς μαζί με το υπόλοιπο τιμ των «ερυθρόλευκων» έχουν μελετήσει αρκετά τον αντίπαλο της ομάδας του Πειραιά και έχουν κάνει τα δικά τους σχέδια προκειμένου να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός! Μία νίκη η οποία θα κάνει... άνω κάτω τον ΠΑΟΚ, καθώς θα του μεγαλώσει το άγχος και δεν έχει συνηθίσει να διαχειρίζεται μία πίεση κατάκτησης πρωταθλήματος...

Αντιθέτως από την άλλη οι Πειραιώτες γνωρίζουν καλά να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις και με το «διπλό» στην Τούμπα ο Θρύλος θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την ανατροπή στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στις τελευταίες προπονήσεις έχει δείξει πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα και το πλάνο του δεν αλλάζει και τόσο από προηγούμενα μεγάλα ματς.

Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Σα, όπως και στην τετράδα της άμυνας οι Κούτρης, Βούκοβιτς, Σισέ, με τον Τοροσίδη να είναι σε θέση να αγωνιστεί στα δεξιά από τη στιγμή που ο Ομάρ έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Από εκεί και πέρα, όπως φαίνεται το μοναδικό ερωτηματικό είναι στη μία θέση του χώρου της μεσαίας γραμμής. Ο Γκιλιέρμε θα είναι ο ένας και ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται αν θα χρησιμοποιήσει Καμαρά ή Νάτχο δίπλα στον Αργεντινό μέσο. Ο Καμαρά όμως είναι αυτός ο οποίος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, καθώς υπάρχει και η σκέψη ο Νάτχο να έρθει από τον πάγκο είτε για να κρατήσει την μπάλα σε περίπτωση που το ματς πηγαίνει καλά τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν κουραστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε να μπει στο παιχνίδι να δώσει μεγαλύτερη ώθηση για τη νίκη, σε περίπτωση που το ματς δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα, Φορτούνης μπροστά από τα δύο χαφ, με τους Λάζαρο, Ποντένσε στα εξτρέμ και μοναδικό προωθημένος θα είναι ο Γκερέρο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ