ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες...»

«Δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες...»

Ειλικρινής στις δηλώσεις του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο οποίος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, τόνισε αρχικά:

«Δεν μπορούμε να κρυφτούμε αλοίμονο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά δυνατά, εμείς δεν αντιδράσαμε καθόλου καλά. Δεν ξέρω πως να το πω έτσι όπως αντιδράσαμε, σαν μία ομάδα που δεν είναι ο Ολυμπιακός. Σίγουρα το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ είχε μία δόση τύχης αλλά αυτό δεν έχει σχέση, φαινόταν ότι ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε πολύ στις επιθέσεις του. Κατάφερε να προηγηθεί με αυτό το τυχερό γκολ, αλλά δεν "ξυπνήσαμε" εμείς στο γκολ αυτό, παίξαμε το ίδιο και ήμασταν ανοιχτοί. Δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ και εκεί πλέον ήταν δύσκολο να γυρίσει το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε λίγο πιο συγκροτημένα, το καταφέραμε αλλά πάλι δεχτήκαμε ένα γκολ το οποίο ήταν δώρο.

Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες του παιχνιδιού και αυτό μας λυπεί και να απολογούμαστε γιατί ο κόσμος περίμενε ακόμα και να χάναμε να ήταν με ψηλά το κεφάλι και εμείς δεν το κάναμε, είναι η πραγματικότητα. Χάσαμε πολύ εύκολα και αυτό δεν είναι σωστό για τον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά για το ποιος είναι ο στόχος των «ερυθρόλευκων» από εδώ και πέρα, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία διαφορά 9 βαθμών και με την ισοβαθμία ουσιαστικά είναι 10, κακά τα ψέμματα θέλω να είμαι ρεαλιστής, είναι δύσκολο να γυρίσει αυτό το πρωτάθλημα. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι από αύριο να συγκεντρωθεί για το ματς της Πέμπτης το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε την Ευρώπη την οποία πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά και έρχεται το ματς με την ΑΕΚ το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Εγώ πραγματικά δυσκολεύομαι να το πω αλλά αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι η δεύτερη θέση. Αν και δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό, το φτάσαμε εμείς εδώ που το φτάσαμε και από εδώ και πέρα πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στο πρωτάθλημα, να κλείσουμε σωστά το πρωτάθλημα και να προκριθούμε απέναντι στην Ντιναμό».

Αναφορικά με το γεγονός ότι δεν πρέπει να χαλάσει ο Ολυμπιακός ό,τι έχει «χτίσει» μέχρι τώρα, σχολίασε: «Δεν είναι δικαιολογία αυτό που θα πω, είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι άλλαξε σχεδόν 20 ποδοσφαιριστές και πιστεύω από την αρχή αυτό που πέτυχε την πρόκριση στους ομίλους με την Μπέρνλι ήταν ένα σημαντικό βήμα για την ομάδα και όλα αυτά παλεύοντας το πρωτάθλημα μέχρι σήμερα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Υπήρχαν κάποια παιχνίδια τα οποία δεν παίξαμε καλά αλλά αυτό συμβαίνει σε μία καινούργια ομάδα. Ήρθε ένας καινούργιο προπονητής, η ομάδα δείχνει καλά στοιχεία, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, δεν μπορούμε να τα γκρεμίσουμε όλα σήμερα δεν θέλω να είμαι καταστροφικός. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια γιατί πραγματικά υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, ο προπονητής είναι πολύ καλός και να συγκεντρωθούμε για να κάνουμε το απόλυτο στο πρωτάθλημα, να περάσουμε την Ντιναμό και του χρόνου η ομάδα με τις κατάλληλες συνθήκες να διεκδικεί το πρωτάθλημα».

Συνεχίζοντας ο Βασίλης Τοροσίδης, τόνισε: «Πραγματικά μπορεί όλο αυτό που είχε γίνει και λέγαμε ότι παίζουμε καλά να επηρέασε την ομάδα και να μας κοίμησε μέσα σε εισαγωγικά. Το πιστεύουμε μέχρι και σήμερα ότι παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ, άκουγα και πριν τον Βιεϊρίνια ο οποίος έλεγε ότι παίζουν για το αποτέλεσμα η αλήθεια είναι αυτή. Μπορεί σήμερα να μας κόστισε αυτό και στα 20 πρώτα λεπτά φάνηκε ότι δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο. Μπήκαμε να παίξουμε λίγο ανοιχτό ποδόσφαιρο, αυτό που κάνουμε σε όλα τα ματς, και πιστεύω ότι το πληρώσαμε. Πάντα στα ντέρμπι ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε και ήταν μπροστά στη βαθμολογία και τα βλέπαμε διαφορετικά και παίζαμε πιο κλειστά για να τα παίρναμε. Αυτά τα ματς τα νικάς δεν τα παίζεις, άποψή μου. Αυτό ήταν το λάθος μας ότι πιστέψαμε πως θα παίξουμε όπως σε όλα τα ματς ανοιχτό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε για αυτό.

Όταν στο 4ο λεπτό του αγώνα χάνεις 2-0 και στο 20' γίνεται το 2-0, φυσιολογικό είναι να σε παίρνει λίγο από κάτω. Προσπαθήσαμε και στο 0-0 είχαμε ένα σουτ του Λάζαρου απ' ότι θυμάμαι το οποίο αν είχαμε εμείς λίγη τύχη μπορεί να κόντραρε πουθενά και να προηγούμασταν εμείς και να άλλαζε τη ροή και την ψυχολογία των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός στο σουτ του Βιεϊρίνια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν τύχη, ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια και η τύχη είναι με τους δυνατούς το έχω ξαναπεί. Πρέπει από αύριο να ξεχάσουμε την Τούμπα και να σκεφτούμε την Πέμπτη για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να μας γίνει μάθημα το σημερινό».

Σε ερώτηση αν υπήρξε κάποια έπαρση από την ομάδα, σχολίασε: «Καμία έπαρση, όταν είσαι στους -6 η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείς να έχει έπαρση. Η βαθμολογία μετράει στο τέλος. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε σε όλα τα ματς, δεν μας βγήκε και ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί από νωρίς και μετά έγιναν όλα πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ. Έπαιζε στην έδρα του, ήταν 1-0 και στο +6 και δεν το περιμέναμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ