ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Έχει δίκιο ο Κυριάκος, έπρεπε να το χρησιμοποιήσει το όπλο

Έχει δίκιο ο Κυριάκος, έπρεπε να το χρησιμοποιήσει το όπλο

Τι ακούμε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα είναι φοβερό...

Εντάξει νίκησε ο ΠΑΟΚ και πάει να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά είπαμε όλα έχουν και ένα μέτρο! Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σε δηλώσεις του είπε τα εξής:

«Δεν ξέρω πως θα ακουστεί. Θεωρώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι η πιο τραγική φιγούρα όλης αυτής την όμορφης ιστορίας του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ένα δικό του δημιούργημα, αυτός έφερε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, έχει υποστηρίξει όλους εμάς και την ομάδα. Ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στο να αλλάξει το ποδόσφαιρο, να διεκδικεί τον τίτλο αυτός που τον αξίζει. Να υπάρχουν τακτικοί δικαστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους οποίους σέβομαι, όπως και τους νόμους αλλά είναι άσχημο να συνοδεύει την ομάδα, να την χαιρετάει και να επιστρέφει να βλέπει μόνος του το παιχνίδι. Καμιά φορά πρέπει να βλέπουμε ίσως λίγο και την ουσία όχι απλά μόνο το γράμμα του νόμου».

Είναι απίστευτο πραγματικά να ακούγονται τέτοια πράγματα! Θεωρεί και αδικία το ότι έχει τιμωρηθεί ο Ιβάν Σαββίδη για το γεγονός ότι «κουβαλούσε» όπλο πέρσι μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Έχει δίκιο όμως, ίσως έπρεπε να το είχε χρησιμοποιήσει ο Ιβάν Σαββίδης το όπλο προκειμένου να θεωρηθεί δίκαιη η τιμωρία του...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ