ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει έτσι τα αίσχη της Τούμπας

Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει έτσι τα αίσχη της Τούμπας

Προκλήσεις, παραβιάσεις κανονισμών, υβριστικές επιθέσεις. Γενικότερα, αίσχη. Σε αντίθεση με την άψογη φιλοξενία που παρέχει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός στον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χθες στην Τούμπα (και χθες, για την ακρίβεια) έγινε ακριβώς το αντίθετο. Και όλα ξεκίνησαν από την αρχή, δηλαδή από τη στιγμή που η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Τούμπα.

Δεν είναι μόνο ότι εμποδίστηκε η διέλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά εμποδίστηκε ολόκληρη η ομάδα. Το βίντεο που σας παρουσιάσαμε χθες, είναι χαρακτηριστικό. Δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, μεγάλος συνωστισμός από αστυνομία, χούλιγκανς και σεκιούριτι της Trust, εταιρείας συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, προκαλεί λύπη η στάση της Αστυνομίας που δεν έδειχνε να λειτουργεί με γνώμονα να διαφυλάξει τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Μέσα στην ένταση που δημιουργήθηκε, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές ,οι προπονητές και ο γιατρός της ομάδας, όχι μόνο εγκλωβίστηκαν έξω από τα αποδυτήρια, μέχρι να λυθεί το θέμα και να πάνε στο χώρο τους, αλλά εξυβρίστηκαν και προπηλακίστηκαν από αγνώστους.

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει πως παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί, μιας και στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε παρουσία μη διαπιστευμένων οπαδών, την ώρα που οι σεκιούριτι δεν φορούσαν τα ειδικά γιλέκα, αλλά μαύρα μπουφάν, χωρίς διακριτικά.

Φυσικά, για όλα αυτά, η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν έχει ζητήσει συγνώμη. Και απ’ ότι φαίνεται ούτε και πρόκειται να το πράξει...

Η συμπεριφορά, λοιπόν, της ΕΛ.ΑΣ και του ΠΑΟΚ δεν θα μείνει αναπάντητη και ήδη η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε διάφορες ενέργειες για τα αίσχη, ενώ θα ακολουθήσουν και μηνύσεις. Ήδη έχει ενημερωθεί επισήμως η ΕΛ.ΑΣ για όλα αυτά που έγιναν χθες βράδυ στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν θα αφήσει έτσι το αίσχος της Τούμπας...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ