ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Σκασμένοι», αλλά να βγάλουν αντίδραση...

«Σκασμένοι», αλλά να βγάλουν αντίδραση...

Το αποτέλεσμα στην Τούμπα δεν ήταν καλό για τον Ολυμπιακό. Όπως καλή δεν ήταν και η εμφάνιση της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι όλοι «σκασμένοι» με την εικόνα τους και την ήττα που φαίνεται να δίνει τέλος στο φετινό πρωτάθλημα. «Σκασμένοι», γιατί (όλοι) ξέρουν πως μπορούσαν πολύ καλύτερα από αυτό που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο.

Γίνεται αντιληπτό, όμως, πως οφείλουν να σηκώσουν κεφάλι και να βγάλουν αντίδραση. Οφείλουν να το κάνουν άμεσα. Τα δύο παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου και εκείνο με την ΑΕΚ, ακολουθούν σύντομα και δεν υπάρχει περιθώριο να «μείνει» η ομάδα στο αποτέλεσμα της Κυριακής.

Καταλαβαίνει ο καθένας, λοιπόν, πως η νίκη με την Ντιναμό την Πέμπτη, η νίκη με την ΑΕΚ την Κυριακή και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League την Πέμπτη 21/2, στην Ουκρανία, είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιδράσουν και να δώσουν απαντήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το πρωτάθλημα χάνεται (χάθηκε, επί της ουσίας, για να τα λέμε όλα), εννοείται πως αυτό δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά αυτό δεν αλλάζει και η ομάδα έχει πράγματα να κυνηγήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για αυτό, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να βγάλουν αντίδραση. Αρχής γενομένης από την Πέμπτη...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ