ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη»

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη»

Την οικογένειά του, τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, ευχαρίστησε ο Χρήστος Θέος, κατά τη βράβευσή του από τον ΠΣΑΠ. «Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΠ για αυτή την ιδιαίτερη και προσωπική τιμή. Θεωρώ όμως ότι αυτό το βραβείο επιβραβεύει όλη την προσπάθεια που δίνουν όλοι οι γιατροί, όλα τα ιατρικά τιμ για να προσφέρουν το καλύτερο τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών. Εσείς οι παίκτες το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα.

Εγώ με τη σειρά μου θα πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Πρώτα από όλα ευχαριστώ την οικογένειά μου, η οποία ανέχεται την απουσία μου και για την υπομονή που δείχνει για την διπλή ζωή που κάνω. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δημήτριο Σπυρίδη, είναι ο διευθύνοντας σύμβουλος του Metropolitan, το νοσοκομείο όπου δουλεύω, ο οποίος είχε την οξυδέρκεια και την έμπνευση να με ωθήσει σε αυτό τον τομέα.

Και βέβαια ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη τους, που με έκαναν μέλος στη κοινότητα αυτή των ποδοσφαιριστών και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντάς μου την ευκαιρία να ζω καθημερινά μεγάλες συγκινήσεις ανάμεσα σε υψηλής ποιότητας αθλητές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό προνόμιο», ήταν τα λόγια του γιατρού της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ