ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Καραϊσκάκη, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ντιναμό»

«Καραϊσκάκη, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ντιναμό»

Για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου μίλησε ο Όλεγκ Μπλαχίν στον Μάνο Σταραμόπουλο και το «Ritorno2015.com». Μάλιστα, τόνισε πως το μεγαλύτερο «όπλο» του Θρύλου και μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Ουκρανούς, είναι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». «Το Καραϊσκάκη μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Κιέβου. Όλοι μας γνωρίζουμε πως όταν ο κόσμος ενισχύει την ομάδα του, παίρνει «φωτιά» και μπορεί να οδηγήσει την αντίπαλη ομάδα στην ήττα», δήλωσε αρχικά.

Για το αν ένα σκορ 2-0 θα έδινε μεγάλο προβάδισμα στον Ολυμπιακό για το δεύτερο παιχνίδι του Κιέβου: «Ασφαλώς. Όλοι μας γνωρίζουμε πόση δύναμη παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από τον κόσμο . Θυμάμαι πάντα το πόσο βοηθούσαν την ομάδα με τον παλμό και τις φωνές τους οι φίλαθλοι. Είναι κάτι το εκπληκτικό και δεν το βρίσκεις σε πολλές ομάδες. Στο Καραϊσκάκη, όταν ο κόσμος παίρνει μπρος, δεν σταματά. Δημιουργεί μία «κόλαση» για κάθε αντίπαλο, κι αυτό είναι ένα μεγάλο «όπλο» τώρα, για τον Ολυμπιακό».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η Ντιναμό Κιέβου: «Κοίταξε. Αυτή τη στιγμή η Ντιναμό είναι σε περίοδο προετοιμασίας στην Μαρμπέγια όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Δίνει αρκετά φιλικά, ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τα παιχνίδια της Ευρώπης να είναι έτοιμη. Όσο αυτό ισχύει, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως άλλο τα φιλικά ματς, άλλο τα επίσημα. Κι αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για τη Ντιναμό, ισχύει για όλες τις ομάδες».

Για τη δύναμή της και που έχει αδυναμίες: «Τελευταία πρέπει να πω, που είναι στην Ισπανία για την προετοιμασία δεν την έχω δει. Όμως πρέπει να τονίσω ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ο αριστερός της μεσοεπιθετικός, Βίκτορ Τσινγκάγκοφ που είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, με καλή τεχνική κατάρτιση και γρήγορες ενέργειες. Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος της ποδοσφαιριστής και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως. Έπειτα πολύ καλός είναι και ο δεξιός μέσος (Μπέντζαμιν) Βέρμπιτς (Σέρβος) που κάνει πολύ δουλειά.

Πρέπει να πω ακόμη ότι η Ντινάμο, την περίοδο του Ιανουαρίου απέκτησε από την Ολλανδία (Βίλεμ Τίλμπουργκ) τον Ισπανό, φορ, Φραν Σολ, για τον οποίο μαθαίνω, γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει αγωνιζόμενο, πως είναι αρκετά γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και σκοράρει με ευχέρεια. Άρα θέλει κι αυτός την δική του προσοχή».

Για το πώς είναι αμυντικά: «Η Ντινάμο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση του Ουκρανικού πρωταθλήματος, πίσω από την Σαχτάρ (έχει 38 έναντι 45). Όπως συμβαίνει στην Ελλάδα έτσι και στην Ουκρανία, με εξαίρεση δύο τρεις ομάδες, όλα τα άλλα παιχνίδια είναι εύκολα. Έτσι οι ποδοσφαιριστές της τις πιο πολλές φορές, ακόμη και οι αμυντικοί περνούν στην επίθεση. Όμως, γενικά θα έλεγα πως είναι ομάδα που στηρίζεται στις αντεπιθέσεις, όπως τουλάχιστον αγωνίζεται στα δύσκολα παιχνίδια».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ