ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο "μάγκας", ο Στάθης Ταυλαρίδης!

Ο

Έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού. Αυτό, ίσως του προκαλεί έναν εκνευρισμό. Λογικό. Ο Τελάντερ έμεινε εκτός και έτσι ο Στάθης Ταυλαρίδης βρήκε θέση στην 11άδα του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Προσέξτε τώρα να δείτε. Στην προπαγάνδα τους, ακούσαμε και ότι ο Μιλιβόγεβιτς έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί τα έβαλε με τον Ταυλαρίδη λέει. 

Δεν υπήρξε άνθρωπος που να γλίτωσε από τον Ταυλαρίδη στο ντέρμπι. Γυάλιζε το μάτι του, ναι, ωραία, αλλά αυτός έβγαλε το ντέρμπι χωρίς κίτρινη κάρτα! Και μιλάνε κιόλας. 

Αξίζει να δείτε πως προσπαθεί να τον προστατεύσει από τους ψευτοτσαμπουκάδες του ο συμπαίκτης του, Πράνιτς, αλλά και ο διαιτητής της αναμέτρησης Κύζας. 

Εμείς τον καταλαβαίνουμε. Ήταν δύσκολη βραδιά. Και κυρίως είναι πιο δύσκολες οι επόμενες ημέρες. Ο φωτογραφικός φακός, όμως, πολλές φορές λέει την αλήθεια. Έτσι; Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Μέχρι και με τον ήρεμο πάντα Κώστα Φορτούνη τα έβαλε. Στο βίντεο της μετάδοσης μάλιστα, φαίνεται να του λέει τα "γαλλικά" του. Ο Κύζας προσπαθεί κι εδώ να τον ηρεμήσει...

 Δεν θέλει να γίνει το 1-1, δεν το... δέχεται ο Στάθης! Πάνω στον Κύζα και συνηθισμένοι στην γκρίνια...

Ο Μιλιβόγεβιτς κατά τα άλλα τον προκάλεσε. Δεξί, αριστερό χέρι, όλα μαζί, μόνο η... κουτουλιά έλειψε εδώ!

Ευτυχώς στον Σέρβο μέσο είχε γίνει το απαραίτητο "φροντιστήριο" και δεν τσίμπησε στις προκλήσεις του Ταυλαρίδη που την έψαχνε πως και πως. Σημειώστε δε, πως το σκορ εδώ είναι 1-1. Έτσι;

Κάποιον ψάχνει ο Στάθης! Κάποιον κυνηγάει. Ο διαιτητής Κύζας κι εδώ τον προστατεύει. Παλεύει και ο Πράνιτς πιο πίσω, τα... είδε όλα κι αυτός!

Εδώ προσπαθεί να βρει την μπάλα πάντως...

"Στον Ταυλαρίδη μαγκιές δεν θα κάνεις Σέρβε", θα μπορούσε να του λέει. Ο Πράνιτς πάλι παλεύει να τον ηρεμήσει, αλλά που τέτοια τύχη!

Δείτε πάλι σκηνικό. Ούτε ο Μολέδο πιστεύει στα κατορθώματα του συμπαίκτη του. Ο Πράνιτς στο γνωστό ρόλο του. 

Και η εξέλιξη της παραπάνω εικόνας...

Μπαίνει αλλαγή και ο Πουλίδο. Σιγά μην γλίτωνε από τον Στάθη τον Ταυλαρίδη. Τραβάει την μπλούζα, μαγκιές, εκεί στο πέταλο, μπας και τσιμπήσει και κανένας οπαδός. Δεν του βγήκε, όμως. Και αυτός, τελείωσε το ντέρμπι χωρίς κίτρινη κάρτα. Και μιλάνε κιόλας κι ενώ μπήκαμε στην Τρίτη...

 

PHOTO GALLERY

Ο
Ο
Ο
Ο
Ο
Ο
Ο
Ο
Ο
Ο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ